Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seminar Wireless communicatie in de industrie

21/11/2019 @ 15:00 - 20:00

Gratis

Draadloos communiceren is van alle dag en voor iedereen in het dagelijkse leven. We sturen en ontvangen alles via onze draadloze smart telefoon en deze is ook niet meer weg te denken in onze dagelijkse manier van werken. Het draadloos overdragen van meetwaarden in een fabriek is al een aantal jaren mogelijk. Het maakt niet uit of dit nu een chemie plant, raffinaderij of een automatische bewerking in bijvoorbeeld de maakindustrie is. De voordelen zijn duidelijk als we een vergelijk maken met “hard wired” systemen. Kosten voor installeren, tijd om te installeren en te wijzigen van locatie en/of functie en combinatie van signalen zijn sneller, goedkoper en flexibeler te realiseren dan met vaste aansluitingen.

De vraag van veel gebruikers is echter of dit wel veilig en betrouwbaar genoeg is en ook echt de grote voorspelde voordelen geeft. In dit seminar komen naast de leveranciers ook de gebruikers aan het woord om hun ervaring te delen. Met enige trots kondigen we aan dat alle huidig commercieel verkrijgbare technologieën van draadloze instrumentatie en tussenoplossingen aan bod komen. Via life demonstraties laten de verschillende deelnemende technologie providers zien dat deze technologie geen toekomstmuziek, maar een actuele, volwaardige en veilige oplossing is.

Ook geïnteresseerd in de stand van zaken op dit gebied van draadloze instrumentatie: Schrijf u dan via onderstaande link in voor dit gratis seminar dat traditioneel georganiseerd wordt door ScaldaKicMPi en de Industriële E&I gebruikersgroep.

 

Gegevens

Datum:
21/11/2019
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
https://www.kicmpi.com/seminar-wireless-communicatie-de-industrie-ism-scalda

Locatie

Scalda Terneuzen
Vlietstraat 11a
Terneuzen, , 4535 HA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.scalda.nl

Organisatoren

KicPMi
Scalda