13 juni: Smart Gate Zeeland

Hiermee nodigen we u uit voor het evenement Smart Gate Zeeland. Een middag met inspirerende en informatieve bijdragen over de digitale transformatie in diverse sectoren. Tijdens deze middag kunt u zelf ook oplossingen zien: voor iedere sector worden twee projecten of producten gepresenteerd.


Waarom?

In alle sectoren leeft het besef dat de digitale transformatie de komende jaren een grote impact zal hebben. Digitalisering biedt kansen: een krappe arbeidsmarkt is voor sommigen aanleiding om in robotisering te investeren. Anderen willen hun productieprocessen verduurzamen en zetten digitalisering in om energie en grondstoffen te besparen.

Digitalisering roept echter ook vragen op: wat zijn de trends op dit gebied? Hoe analyseer ik mijn processen? Wat betekent het voor mijn medewerkers? Waar vind ik goede scholing? Zijn er in de buurt kennis- en implementatiepartnes die mij kunnen helpen? Hoe gaan anderen, binnen en buiten mijn sector, hier eigenlijk mee om? Er is behoefte aan kennis en inspiratie. Ook geven bedrijven aan rond dit onderwerp betere verbindingen te willen hebben met andere bedrijven/sectoren en kennisinstellingen


Wanneer en voor wie?

Op donderdagmiddag 13 juni 2019 organiseren Impuls Zeeland en HZ University of Applied Sciences het evenement Smart Gate Zeeland. Het doel is om de vertegenwoordigers van verschillende sectoren en ondernemers bij elkaar te brengen, hen te informeren en inspireren om een actieve rol te pakken in deze transitie. U bent ook van harte welkom wanneer u op een andere wijze betrokken bent op dit onderwerp: vanuit beleid, overheid of kennisinstelling.


Programma

13:30Inloop en koffie
14:00Welkom
Rutger van de Male en Arend Roos
14:05“Smart Industry, wat kun je ermee?”
Frank Donders, FME
14:30“Procesindustrie en Maintenance”
Pieter Raes, KI<|MPI
14:55“Agri en Food”
Ronald de Vos, DeVoCo
Pauze
15:45“INCASE: research voor Smart Industry”
David van Os, UGent en Philippe Saey, KU Leuven
16:05“Wonen en Zorg”
Arend Roos, Kennis- en Innovatienetwerk eHealth
16:30“Logistiek”
Thierry Verduin, HZ University of Applied Sciences
16:55Vervolg en afsluiting
Rutger van de Male en Arend Roos

Na afloop vindt er een borrel plaats bij restaurant Lumen.


Locatie

Dockwize (PZEM-zaal)
Edisonweg 41B
Vlissingen

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn bij dit inspirerende evenement, meldt u dan snel aan: AANMELDEN